sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vanhasta lastenkirjasta

 

5 kommenttia:

  1. Hei, löysinpä kivan blogin:) Tuo kirja tuo mieleeni oman lapsuuteni lasten laulukirjan. Kuvitus on vähän samaa tyyliä. Minulla ja siskollani oli lapsena laulukirja Laula lapsi ja toinenkin melkein samanniminen; taisi olla Laula vielä. Äiti osti ne meille. Hänellä itselläänkin oli ollut lapsuudessaan sellainen kirja myös. Ja 90-lukua kai se oli, kun sellaisista oli jälleen otettu painos, joten saatoimme omille lapsillekin ostaa sen.

    VastaaPoista
  2. Metsäntyttö, tervetuloa vierailulle toistekkin. Lukijaksi voi myös liittyä, en ole laittanut lukijoita vielä sivupaneeliin, kun on vasta yksi lukija, mutta jos tulee muitakin lukijoita, niin laitan.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kirjat sulla!
    Tuli mieleeni ekaluokka ja se laulu kun "me kainoja ollaan ja pieniä vaan"
    Muistan vielä, kun koulun kevään päätöksessä ylleni puettiin valkoinen keijumekko ja pienet siivet, niinkuin muutamalle muullekin tytölle.
    Sitten opettaja lauloi tätä laulua ja me tanssittiin keijutanssia musiikin tahdissa. Askeleet olikin huolella katsottu ja harjoiteltu, että osaisimme kaikki yhtäaikaa kaikki askeleet ja käännökset tehdä.
    Muuta en muista, muutakuin tämän laulun ja keijumekon valkoisen, ja tanssin, ja opettajan laulun.
    Ihana , kun sulla on tällanen kirja, pidä siittä hyvää huolta, se on ihana aarre!
    Sitten sulla oli vielä kauniita korttejakin, keräätkö niitä?
    Ne ovat Laura Järvisen tekemiä.
    Todella kauniita nekin!
    Hyvää huomista Äitienpäivää sinne sulle!

    VastaaPoista
  4. Harakka, onpa sulla kivoja muistoja tuosta laulusta. Tuo kirja löytyi lapsuuden kirjalaatikosta vintiltä ja on jo aika huonossa kunnossa. Toin sen pois lapsuudenkodistani kotiini talteen.

    Viimeiset kuvat eivät ole oikeasti kortteja, vaan nappasin kuvat kirjan sivuilta ja suurensin ne tähän, kun ovat aika pieniä. Kiva nyt tietää, kuka kirjan on kuvittanut, kiitos tiedosta! Hyvää äitienpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  5. Tuosta Harakan kommentista huomasin kuvittajan olevan Laura Järvinen. Ilmankos ne toivat mieleeni ne lapsuuteni laulukirjat, sillä niidenkin kuvittaja on sama.

    VastaaPoista