perjantai 16. marraskuuta 2012

Kaipaus

Puhtauden, 
viattomuuden,
valkeuden,
pyhyyden,
kauneuden,
aitouden,
herkkyyden, 
lempeyden, 
lämmön.
Kirkkaus,
lian pois pyyhkivä, puhtauden esiin kirkastava.
Valo,
pimeyden säteellään lävistävä, valkeuden lempeydellään valaiseva.
Pyhyys,
saastaisuuden pois peittävä, kauneuden näkyviin paljastava.
Rakkaus,
pahuuden pois parantava, hyvyyden ylös nostava.
 
Armollinen Rakkaus.

5 kommenttia:

  1. Ihmeellinen Armollinen Rakkaus,
    ei sitä voi ymmärtää, uskoa voi,
    ja taas jaksaa elää. Vajavaisena,
    ja Kaipaavna.

    VastaaPoista
  2. Trina, luin vasta nyt kirjoituksesi taivasikävästä. Jokaisesta ajatuksestasi kiitän ja kaiken perään voin vain kyynelsilmin nyökätä ja huokaista Amen.
    Eilen illalla jutustelin rakkaan kanssa, pohdimme Jumalan tarkoitusperiä ja Hänen sallimiaan ikäviä ja vaikeita tapahtumia. Tällä viikolla täällä ihan lähellä jäi 8-vuotias poika aamulla koulumatkallaan bussin alle suojatietä ylittäessään ja poika kuoli välittömästi, jäi bussin eturenkaan alle. Illalla ajelin kotiin tyttöjen kanssa seurakunnan lastenillasta ja ohitimme kynttilämeren tuolla kohdalla. KAikesta huolimatta ajattelen, Jumala salli tuon tapahtua, kaikella on tarkoitus, muttei meidän ehkä kuulukaan yrittää niitä ymmärtää, luottaa vain, että Jumalan rakkaus ja viisaus on voima, joka elämäämme säätelee yli kaiken pahankin.En voisi kuvitellakaan eläväni muutoin kuin Jumalan lapsena, Häneen täysin luottaen, vaikka raskaina hetkinä, sairauksien painaessa, huolien musertaessa välillä huudankin Hänen puoleensa itkien, Miksi?! Siksi koska Jumala yksin tietää.

    VastaaPoista
  3. Herne, näin on.

    Tinttarus, surullinen tapahtuma teilläpäin. Muuhun ei voi luottaa kuin siihen, että Taivaan Isä on aina hyvä, omiaan kohtaan, tapahtui mitä hyvänsä, tuntui miltä tahansa.

    VastaaPoista